Väggkalender Sagolika Kvinnor 2023

Väggkalender 2023

Omslagsbild Marie Göranzon 2023. Foto Caroline Roosmark

Sagolika Kvinnor Väggkalender 2023 – Projektet som stödjer barn till ensamma mammor

Välkommen till Sagolika Kvinnor 2023, ett projekt av Caroline Roosmark. Vi är stolta över att presentera denna unika kalender som inspirerats av starka kvinnor runt om oss. Genom denna artikel kommer vi att utforska alla fantastiska aspekter av kalendern och hur den stöder Fryshusets Barn till ensamma Mammor.

Sagolika Kvinnor En Hyllning till Styrka, Mod och Skönhet

I Sagolika Kvinnor Kalender 2023 får du möjlighet att upptäcka en samling porträtt av enastående kvinnor. Dessa kvinnor representerar en bred mångfald av framgångsrika individer och inspirerande förebilder. Bland de hyllade kvinnorna finns Marie Göranzon, Mia Skäringer Lázár, Sanna Nielsen, Mian Lodalen, Loulou LaMotte, Cissi Wallin, Zeina Mourtada, Janice Kavander, Jeanette Höglund, Ann Petrén, Nina Persson, Christina Schollin, Mouna Esmaeilzadeh och Dagny Carlsson (till minne). Varje månad får du njuta av ett nytt porträtt och ta del av deras inspirerande berättelser.

Väggkalender 2023
Janice Kavander Juli 2023. Foto Caroline Roosmark

Kalenderformat och Kvalitet

Sagolika Kvinnor Kalender 2023 är en spiralbunden kalender med generösa mått på 32 x 32 cm. Varje kalender är omsorgsfullt tryckt på Galleri Silk konstpapper med en tjocklek på 300 gr, vilket ger en känsla av lyx och kvalitet. Varje sida i kalendern är noggrant utformad för att ge en visuell upplevelse som hyllar både bilderna och de starka kvinnorna som porträtteras.

Fryshusets Barn till ensamma Mammor

Sagolika Kvinnor Kalender Projektet är inte bara en hyllning till fantastiska kvinnor, det är också ett sätt att stödja Fryshusets Barn till ensamma Mammor. Vi är starkt engagerade i att förbättra situationen för ensamstående mammor och deras barn. Genom att köpa denna kalender bidrar du direkt till att stödja Fryshusets Barn till ensamma Mammor och deras viktiga arbete. Sedan starten av Kalenderprojektet har vi lyckats samla in närmare 460.000 kronor för att stödja detta ändamål.

Att skapa en framtid fylld av möjligheter

Vi inser hur allvarlig situationen är för barn till ensamma mammor. Därför är det viktigare än någonsin att stärka deras möjligheter och skapa en framtid där de kan växa och blomstra. Genom att stödja Fryshusets Barn till ensamma Mammor hjälper vi till att skapa en trygg och inkluderande miljö där dessa barn kan känna hopp och framtidstro. Det är viktigt att ingen känner sig utanför eller saknar framtidstro, då detta kan öka risken för att barnen dras in i negativa krafter som kriminella gäng eller destruktiva influenser.

Sagolika Kvinnor gör skillnad

Du kan enkelt köpa Sagolika Kvinnor Kalender 2023 genom att besöka vår webbplats. Genom att göra detta ger du inte bara dig själv en vacker och inspirerande kalender, utan du bidrar också direkt till att stödja Fryshusets Barn till ensamma Mammor. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad i dessa barns liv och hjälpa dem att bygga en ljusare och bättre framtid.

Året mest uppmärksammade väggkalender 2023

Årets upplaga av Sagolika Kvinnor 2023 blev uppmärksammad både i dagspressen samt i TV. Läs mer om: Sagolika Kvinnor 2023

Kontakta oss

Vi uppskattar ditt intresse för Sagolika Kvinnor Kalender Projektet. Om du har några frågor eller kommentarer är du välkommen att kontakta oss via formuläret på vår webbplats. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa till på bästa möjliga sätt.

Avslutande tankar

Sagolika Kvinnor Kalender Projektet av Caroline Roosmark är mer än bara en kalender. Det är en hyllning till styrka, inspiration och samhällsansvar. Genom att stödja detta projekt gör du en positiv skillnad i livet för ensamstående mammor och deras barn. Köp kalendern idag och var en del av denna fantastiska resa mot en bättre och mer inkluderande framtid.

Vi tillämpar GDPR i enlighet med gällande regelverk och förordningar som bestämts av EU 2018. Tack till Yabado.se för all support. © Caroline Roosmark. Alla bilder som visas på denna webbplats ägs av fotograf Caroline Roosmark och får ej användas eller publiceras i någon form av media utan överenskommelse med fotografen.