Dagarna Med Kerstin

Dagarna Med Kerstin

Bok Dagarna med Kerstin 125 Sidor. Utgivare Nordstedts 2011 Text: Åsa Mattsson. Foto: Caroline Roosmark

Kerstin Thorvall oanständigt påfrestande

Dagarna med Kerstin. En intervjubok med en oanständig och påfrestande kvinna som försökte vara författare som en hel karl.

Dagarna Med Kerstin

Kerstin Thorvall

Om boken Dagarna med Kerstin,

Många får fortfarande en flackande blick när hennes namn kommer på tal. Andra älskar henne, banbryterskan som satte den medelålders kvinnans sexliv på kartan skandalförfattaren som gav manliga litteraturkritiker frossbrytningar och unga tjejer självförtroende

En hämningslös murbräcka som varit avgörande för den våg självutlämnande verklighetsnära skrivande i såväl romaner som bloggar, som släppts lösa efter att hon själv fått ta första och hårdaste smällarna på 70-talets barrikader. Det handlar om Kerstin Thorvall, vem annars? Hon skavde på sin tilldelade lagoma livsyta. Hon var inte nöjd, hon ville mer, hon var hungrig, opassande, träffsäker, hopplös för mycket.

Dagarna med Kerstin är ett unikt samarbete mellan journalisten och författaren Åsa Matsson, fotografen Caroline Roosmark och Kerstin Thorvall själv. Den besvärligaste damen som någonsin hållit i en penna.

Andra böcker

Vi tillämpar GDPR i enlighet med gällande regelverk och förordningar som bestämts av EU 2018. Tack till Yabado.se för all support. © Caroline Roosmark. Alla bilder som visas på denna webbplats ägs av fotograf Caroline Roosmark och får ej användas eller publiceras i någon form av media utan överenskommelse med fotografen.