Bok Operakällaren

Bok Operakällaren

Bok Operakällaren. 224 Sidor Utgivare: Bonnier Fakta 2010.

Bok Operakällaren Operahuset Karl 12:e torg Stockholm

Få Svenska restauranger har ett sådant gott renommé som Operakällaren. I mer än två hundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm.

Bok Operakällaren

Ett gyllene stråk av skogens guld Kantarellen

Om boken Operakällaren

Ta del av Svensk mathistoria. Här har Legendariska matkreatörer som Tore Wretman, Werner Vögeli och Stefano Catenacci skapat ett etablissemang av högsta klass. Banbrytande kulinariska upplevelser inramat av historiens vingslag.

Operakällaren ett stjärnbestrött hus där tradition och kvalité skapat internationell haute cuisine av högsta klass. Välkommen till Sveriges nationalrestaurang där nobless och raffinemang genom århundraden samsats sida vid sida.

Berättat av Richard Juhlin, Jens Linder och Karsten Thurfjell. Gestaltat av några av fotograferna Dawid, Bruno Ehrs, Martin Goodwin, Denise Grünstein, Helena Palazzi, Caroline Roosmark och Joel Linder.

Andra böcker

Vi tillämpar GDPR i enlighet med gällande regelverk och förordningar som bestämts av EU 2018. Tack till Yabado.se för all support. © Caroline Roosmark. Alla bilder som visas på denna webbplats ägs av fotograf Caroline Roosmark och får ej användas eller publiceras i någon form av media utan överenskommelse med fotografen.