Januari 2023 Mia Skäringer Lazár

Januari 2023 Mia Skäringer Lazár

Januari 2023 Mia Skäringer Lazár. Foto Caroline Roosmark

Kulturellt inspirerande väggkalender

Nya kreativa motiv varje månad

Sagolika Kvinnor kalender är en kulturellt inspirerande väggkalender. Ett konstverk som ger en unik inblick i vår kultur. Genom att förse ditt hem eller kontor med en kulturellt inspirerande kalender kan du införliva en magisk känsla i dina dagliga rutiner, samtidigt som du får uppskatta den kreativa uttrycksform som finns över hela vår planet.

Många har genom åren sagt att det kanske är Sveriges vackraste och mest inspirerande kalender. 2023 år kalender innehåller 14 fantastiska kvinnor i alla åldrar. Alla fyllda med magi, styrka och mod. Deltagare: Marie Göranzon, Mia Skäringer, Sanna Nielsen, Ann Petrén, Christina Schollin, Cissi Wallin, Janice Kavander, Jeanette Höglund, Loulou LaMotte, Nina Persson, Zeina Mourtada, Mouna Esmaeilzadeh, Mian Lodalen. Samt en sida till minne av Dagny Carlsson.

Är du intresserar av viktiga aktuella ämnen och frågor som rör vårt samhälle och samtidens utmaningar finns det en kulturellt inspirerande tråd som löper rakt igenom väggkalendern Sagolika Kvinnor. Varje månadsmotiv tar upp unika frågor, som utvecklas och gestaltas som ett porträtt av en välkänd stark personlighet. För varje ny månad visas en ny spännande bild som alla behandlar något aktuellt.

Mia Skäringer Lazár

Alla bilder speglar en mångfald teman inkluderar historiska seder och bruk, mat, arkitektur, klädedräkter, lagar, regler och mycket mer. Detta ger dig möjlighet att låta dig inspireras fundera och utbildas om olika kulturer och komplicerade problem som söker lösningar. Kalendern vill bidra till en ökad förståelse och respekt för vårt gemensamma globala sammanhang.

Denna väl utformad kulturellt inspirerad väggkalender kan bidra till samtal och debatt om kulturella identiteter och dess betydelse i vår allt mer sammanlänkade värld. Kalender är inte bara skapad som ett verktyg för att hjälpa till med att organisera ditt liv, utan den ska också uppmuntra till kulturellt utbyte, berika dina perspektiv och gör varje dag till en resa genom nya och fascinerande kulturer.

Sagolika Kvinnor inspirerande väggkalender 2023

Konstverk och Motiv

Kalendern Sagolika Kvinnor Motiven är inspirerad av svenska kulturtraditioner, och även internationell filmkonst, kalendern erbjuder en fängslande visuell upplevelse som får planering och organisering att kännas mer inspirerande.

Planering och Aktiviteter

Kalendern är designad för att integrera planering och målsättning på ett sätt som är både funktionellt och estetiskt tilltalande. De hjälper användarna att hålla koll på viktiga datum, händelser och aktiviteter genom att erbjuda tillräckligt utrymme för att markera speciella dagar och anteckna viktiga uppgifter. Användarna kan förvänta sig en välorganiserad struktur, med månads- och veckoöversikter, vilket förenklar planeringen av vardagen och särskilda evenemang.

Inspirerande väggkalender 2023

Ann Petrén Oktober 2023

Köp Sagolika Kvinnor Kalender

Produktion och Kvalitet

Kalender Sagolika Kvinnor

Kalendern Sagolika Kvinnor är en inspirerande väggkalender och månadskalender som skapats av Fotograf Caroline Roosmark med fokus på kvalitet. Kalendern innehåller unika bildmotiv på kända kvinnor. Kalendern är spiralbunden vilket gör den enkel att hänga upp på kontoret eller i hemmet och passar utmärkt som inredning. Det högkvalitativa pappret som används i kalendern bidrar till produktens övergripande kvalitet och lång hållbarhet.

  • Papperstyp: Art Silk 300 gr Tjockt och slitstarkt papper.
  • Ytfinish: Matt finish för att undvika reflexer och därmed göra den lättare att läsa.

Planering av aktiviteter och påminnelser för varje månad är enkelt tack vare det tydliga och lättöverskådliga formatet. Den kulturellt inspirerade väggkalendern passar perfekt för alla som uppskattar retrostil, vintagekonst och pop-kultur, samt de som vill ha en unik och personlig kalender för att organisera sitt liv.

Följande tabell sammanfattar kalenderns egenskaper:

EgenskapBeskrivning
TemaSagolika Kvinnor
KonstnärCaroline Roosmark
BindningHögkvalitativ spiralbindning
PapperskvalitetArt Silk 300 gr tjockt och slitstarkt papper med fin finish
StilKlassisk modernt fotografi
PlaneringTydligt och lättöverskådligt månadsformat med helgdagar
Pris399 kr Inklusive moms och frakt

Fryshusets Barn till ensamma Mammor

15 kr av varje försåld kalender går till fryshusets Barn till ensamma Mammor.

Kalendern fortsätter att uppmärksamma Fryshusets Barn till ensamma mammor. Vi påminns allt för ofta om hur allvarlig situationen är. Mer än någonsin behöver vi stärka barns möjligheter. Barn till ensamma Mammor möter ofta mammor som är oroliga för att den negativa utvecklingen i deras områden även ska drabba deras barn.

Framtiden måste inkludera alla dem som känner sig utanför eller i dag saknar framtidstro och hopp. Annars ökar risken för att barnen fångas upp av kriminella gäng eller andra destruktiva krafter. Kalenderprojektet Sagolika Kvinnor har sedan 2020 har Kalenderprojektet samlat in närmare 460.000 kronor till Barn till ensamma Mammor.

Frakt och Leverans

Vi erbjuder snabb leverans 2-3 arbetsdagar på alla våra beställningar. Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig med frågor och funderingar.

Vi tillämpar GDPR i enlighet med gällande regelverk och förordningar som bestämts av EU 2018. Tack till Yabado.se för all support. © Caroline Roosmark. Alla bilder som visas på denna webbplats ägs av fotograf Caroline Roosmark och får ej användas eller publiceras i någon form av media utan överenskommelse med fotografen.